Toeristische app Lummen

Ontdek Lummen via een gratis app! 

Met deze app ontdekken toeristen niet alleen in een mum van tijd alle wandel- en fietsroutes maar komt ook de geschiedenis van Lummense bezienswaardigheden tot leven door virtual en augmented reality.

De belevingsapp is van naam verandert en heet voortaan 'Kompaio'. Kompaio brengt tal van voordelen met zich mee. Lummenaren en toeristen hoeven geen verschillende foldertjes meer op zak te hebben, alles wordt nu simpelweg verzameld op één plaats. Vanaf zaterdag zullen fiets- wandelroutes en een aantal bezienswaardigheden beschikbaar zijn in de app. Later zal dit vervolledigd worden met Lummense erfgoedsites, horecazaken, evenementen en virtuele beelden.

Curist

‘Lummen is een geschiedenisrijke gemeente en dat in combinatie met de vele prachtige wandel- en fietsroutes, heeft Lummen heel wat te bieden voor toeristen. Om onze toeristische trekpleisters te promoten kan je via de gratis app ‘Kompaio’ Lummen ontdekken. Wat de belevingsapp zo uniek maakt is de toepassing van virtual en augmented reality op drie van onze gemeentelijke bezienswaardigheden. Zo waan je je midden in de loopgraven op de site van Geneiken-Genenbos of zie je recht spreken onder de Duizendjarige Eik. De belevingsapp tilt het Lummense toerisme naar een hoger niveau. Niet alleen de toerist kan hier van genieten maar het is ook een perfecte gelegenheid voor onze eigen inwoners om de bezienswaardigheden op een andere, nieuwe manier te ervaren. 

Klik op de QR-code en scan deze om de app te downloaden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox