Nutsmaatschappijen

Alle contactgegevens van onze beheerders voor elektriciteit, gas en drinkwater kan je hier terugvinden. 

 

Alle contactgegevens van onze beheerders voor elektriciteit, gas en drinkwater kan je hier terugvinden. 

Fluvius is de beheerder voor elektriciteit in onze gemeente. Voor meer informatie kan je rechtstreeks met hun contact opnemen of surfen naar de website. 

Infrax is de beheerder voor gas in onze gemeente. Voor meer informatie kan je rechtstreeks met hun contact opnemen of surfen naar de website. 

De Watergroep is de beheerder voor drinkwater in onze gemeente. Voor meer informatie kan je rechtstreeks met hun contact opnemen of surfen naar de website. 

 

Veel mensen hebben moeite om hun elektriciteitsrekeningen op tijd te betalen. Daardoor krijgen ze na een tijd problemen om nog een energieleverancier te vinden.

OCMW Lummen heeft een samenwerkingsakkoord afgesloten met Infrax om een oplaadpunt voor budgetmeters op te richten in Lummen. Elke klant van Infrax die gebruik maakt van een budgetmeter kan terecht in de lokalen van OCMW Lummen voor het opladen van een budgetmeterkaart.

Een budgetmeter werkt met een oplaadkaart, een beetje zoals een protonkaart. Door het OCMW wordt een bepaald bedrag op de kaart gezet, je betaalt met bancontact, je steekt de kaart in de budgetmeter en kan dan elektriciteit verbruiken tot het bedrag op is. Daarna moet je de kaart opnieuw opladen.

Opgelet: Betaling kan enkel met bancontact!

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox