Lummense geschenkbon

Ben je op zoek naar een geschenk waarmee je iedereen voor elke gelegenheid een plezier kan doen? Geef dan een Lummense geschenkbon!

Je kan deze geschenkbon bij een groot aantal handelszaken in Lummen gebruiken. Je kan de bonnen zelf afdrukken of digitaal doorsturen naar diegene die je een cadeau wil geven.

Je kan kiezen tussen een geschenkbon van 5 EUR, 10 EUR, 20 EUR, of 50 EUR, of een combinatie hiervan om tot het gewenste bedrag te komen. De geschenkbonnen blijven één jaar geldig vanaf de dag van aankoop en kunnen eenmalig gratis verlengd worden voor een periode van 3 maanden.

Deze geschenkbon is te koop aan het onthaal van het Administratief Centrum (Gemeenteplein 13). ) tijdens de openingsuren. Hij is nu ook digitaal te verkrijgen via www.lummensegeschenkbon.be. Je kan zelf het bedrag van de geschenkbon samenstellen uit de waarden:

  • 5 euro
  • 10 euro
  • 20 euro
  • 50 euro

De geschenkbon is 1 jaar geldig vanaf de uitgiftedatum en kan je gebruiken bij tal van Lummense handelaars en marktkramers. 

Zoals je hierboven al kon lezen werd sinds kort overgeschakeld naar een digitale geschenkbon. Heb je nog een papieren geschenkbon waarvan de geldigheidsperiode nog niet overschreden is, kan je deze uiteraard ook nog gebruiken:

Ben je een Lummense handelaar of marktkramer, neem dan zeker deel aan de Lummense geschenkbon! Inschrijven is heel simpel: vul het online formulier in.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox