Gemeentelijke LED-borden

Wil je graag jouw activiteit promoten op onze infoborden? Vul dan dit formulier in.

Langs de verschillende invalswegen naar Lummen staan LED-borden opgesteld waarop heel wat gemeentelijk informatie verschijnt. Verenigingen die aangesloten zijn bij een gemeentelijke adviesraad kunnen zelf ook een aanvraag indienen om een eigen activiteit op deze borden te laten verschijnen

 

Sommige evenementen zijn onderworpen aan een meldingsplicht, sommige zelfs aan een vergunningsplicht. Om uit te maken of jouw evenement gemeld of aangevraagd moet worden, kan je gebruik maken van de vragen op deze aanstiplijst. Indien het antwoord overal ‘neen’ is, moet je evenement niet gemeld noch aangevraagd worden. Als dat wel het geval is, dan mag je jouw activiteit pas invullen nadat je een goedkeuring hebt gehad voor je activiteit:

  • Maakt u gebruik van elektronisch versterkte muziek luider dan 85 dB(A) = luider dan achtergrondmuziek? (bijvoorbeeld voor muziekcafé, fuif, dansoptreden, liveconcert)
  • Vindt uw evenement buiten plaats en wordt er van ons meer gevraagd dan gemeentelijke uitleenmaterialen?
  • Heeft u een politiereglement nodig? (bijvoorbeeld voor afsluiten straat)
  • Wenst u, buiten gemeentelijke materialen en / of een politiereglement, andere logistieke steun?
  • Zijn er nevenactiviteiten?
  • Worden er publiciteitsborden langs de wegen geplaatst
  • Worden er signalisatieborden langs de wegen geplaatst
  • Wordt er persoonscontrole uitgeoefend?
  • Wenst u sterke drank te schenken?

Meer weten over het aanvragen van je evenement? Neem een kijkje op: https://www.lummen.be/sport-en-vrije-tijd/zelf-organiseren/aanvraag-evenement

 

Verenigingen die aangesloten zijn bij een gemeentelijke adviesraad kunnen via dit formulier een aanvraag doen om een activiteit te plaatsen op de LED-borden.  Aanvragen moeten steeds ten vroegste 2 maanden en ten laatste 14 dagen voor de activiteit ingediend worden.

Meer informatie over de voorwaarden is terug te vinden in het reglement op het gebruik van de digitale infoborden.

Je kan ook de affiche van je activiteit uploaden. Let op: De affiche dient horizontaal aangeleverd te worden met de gewenste afmetingen: 1200 x 630px met minimum resolutie: 96 dpi. Deze afmetingen hebben dezelfde afmetingen als een omslagfoto op Facebook. Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.

Boodschap
Upload hier de affiche van je activiteit. Let op: De affiche dient horizontaal aangeleverd te worden met de gewenste afmetingen: 1200 x 630px met minimum resolutie: 96 dpi. Deze afmetingen hebben dezelfde afmetingen als een omslagfoto op Facebook.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox