Vrijwilliger worden?

Binnen de verschillende diensten van gemeente en OCMW zijn er heel wat vrijwilligers die stuk voor stuk een enorme meerwaarde betekenen voor de dienstverlening aan de Lummenaren. Sterker nog, heel wat dienstverlening zou simpelweg niet mogelijk zijn zonder deze groep van gemotiveerde vrijwilligers.

Word jij ook vrijwilliger?

Wie beter geplaatst dan de vrijwilligers die al jarenlang veel voldoening halen uit hun vrijwilligerswerk, om je te overtuigen ook eens een kijkje te komen nemen. Marcel, Godelieve, Marcel, Gerda en Jenny zijn vrijwilliger. Ze hebben hierdoor al eens drukke dagen, maar vinden dit helemaal niet erg, want ze krijgen er ook veel voor terug. Ben je benieuwd naar hun verhaal? Klik hierboven op hun foto en ze vertellen je zelf waarom ze het na al die jaren nog steeds zo leuk vinden als vrijwilliger.

We kunnen al bouwen op een uitgebreide ploeg van vrijwilligers. Toch zijn we steeds op zoek naar mensen die, net zoals zij, op zoek zijn naar een zinvolle tijdsbesteding of sociale contacten, en die hierbij graag ook een meerwaarde betekenen voor anderen.

Heb je nog wat tijd over, ben je op zoek naar een zinvolle bezigheid of wil je gewoon nieuwe mensen leren kennen? Als je nog vragen hebt, of je wil graag eens vrijblijvend komen kennismaken met een dienst of de andere vrijwilligers, geef dan een seintje en we gaan samen op zoek naar jouw plaats in de puzzel!

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox