De huisdokter van Dubolimburg

Ga je (ver)bouwen of renoveren, en wil je je woning verbeteren? Wil je je woon- en leefcomfort verhogen en tegelijk je op je energiefactuur besparen? En weet je niet waar en hoe beginnen? Reserveer dan nu je (gratis) objectief advies van De Huisdokter van Dubolimburg vzw! Onze bouwspecialist helpt elke Limburgse (ver)bouwer om door de bomen het duurzame bos te zien. Dankzij de steun van onze gemeente kan je trouwens van verlaagde tarieven genieten!

Voor elke vraag hebben we de gepaste adviesformule: van een korte Quickscan over een huisbezoek tot een uitgebreid renovatierapport en een volledige screening van je nieuwbouwplannen.

Hoe gaat een advies in zijn werk?
De Huisdokter luistert naar je vragen en geeft je een helder advies op maat om je woning duurzaam te verbeteren. Tijdens een eventueel huisbezoek zal hij samen met jou de woning screenen en vertellen welke werken je kan uitvoeren om je woning te verbeteren.

De Huisdokter bundelt zijn advies in een persoonlijk Renovatierapport: dit optionele document zorgt dat je beter voorbereid bent om offertes aan te vragen en eventuele gesprekken met architect en aannemer aan te gaan.

Waarover geeft de Huisdokter advies?
  • isolatie van dak, vloer en muur/gevel
  • ventilatie
  • beglazing
  • verwarming (van hoogrendementsketel tot warmtepomp)
  • hernieuwbare energie (zonnepanelen, warmteboilers, …)
  • hemelwatergebruik
  • materiaalkeuze
  • premies en subsidies
  • de groene (Limburgse) Duwolimplus-lening

De Huisdokter adviseert zowel particuliere woningen als appartementsgebouwen.

Goedkoper dankzij jouw gemeente!

Dankzij het partnerschap dat we met De Huisdokter hebben afgesloten, kan jij als inwoner genieten van voordeeltarieven. Je betaalt slechts 50 euro voor een Huisdokterbezoek en een Renovatierapport (in plaats van 100 euro). Een Bouwplanadvies (nieuwbouw) kost je 50 euro in plaats van 100 euro.

Huisdokter PREMIUM: bovenop een Huisdokterbezoek én Renovatierapport checkt de Huisdokter je energiecontracten, waardoor je tot 250 euro per jaar kan besparen.  Het Premiumadvies kost 70 euro voor inwoners van partnergemeenten; andere Limburgers betalen 120 euro.

 
Reserveer NU je advies!
Het adviesaanbod van de Huisdokter vind je op www.de-huisdokter.be. Je leest er alle mogelijke informatie over de adviesformules, je vindt er een agenda met leerrijke infosessies in jouw buurt en je kan er een afspraak maken voor jouw persoonlijke advies.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox