Markten

Elke zaterdagvoormiddag, van 08.00 tot 13.00 uur, vindt onze wekelijkse markt plaats op en rond het Gemeenteplein. 

Elke zaterdagvoormiddag, van 08.00 tot 13.00 uur, vindt onze wekelijkse markt plaats op en rond het Gemeenteplein. De dienst lokale economie leidt deze markt in goede banen. Aanvragen voor standplaatsen kunnen binnengebracht worden bij de dienst lokale economie. 

April is de maand van de markt en Lummen doet natuurlijk ook mee! Breng een bezoekje aan onze zaterdagmarkt en maak kans op een heerlijke prijs!

Hoe kan je meedoen? Heel eenvoudig, door lokaal te winkelen op onze markt. Heb je iets gekocht? Scan dan de unieke QR-code van de handelaar en neem deel aan de wedstrijd. Liever meedoen op papier? Vraag een wedstrijdformulier aan de marktkramer, vul het in en deponeer het voor het einde van de markt in de bus van ‘Maand van de Markt’! De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 4 mei op het Gemeenteplein.

Op het programma?

  • 6 april: Voor de paashaas weer vertrekt brengt hij de Lummense markt tussen 9u30 tot 11u30 nog een bezoekje!
  • 20 april: De komische tweeling Joris en Boris komen de zaterdagmarkt tussen 9u30 en 11u30 op stelten zetten.
  • 4 mei: Op 4 mei vindt om 9u30 de prijsuitreiking plaats. Tussen 9u30 en 12u kan je lekker lokaal gaan shoppen op de muzikale tonen van een tweekoppig bandje, extra sfeer en gezelligheid! 

Wat valt er te winnen?

Lummense geschenkbonnen, lokale producten en de hoofdprijs een bon van Visit Limburg ter waarde van 200 euro. 

Kies voor lokaal en breng onze markt een bezoekje.
 

 Op 30 april is het jaarmarkt in Lummen! Zak tussen 17.00 u en 22.00 uur af naar Lummen-centrum om gezellig te vertoeven op onze jaarmarkt. Geniet tijdens het shopplezier ook van een hapje en een tapje. De standhouders hebben een gevarieerd aanbod voor jou in petto, gezelligheid alom!

Dit is een organisatie van de provinciale beroepsverenigingen van marktkramers Limburg. Inwoners en handelaars uit Lummen kunnen gratis deelnemen. Handelaars en inwoners van buiten de gemeente Lummen kunnen zich inschrijven tegen een vergoeding van 35 euro.
Wens je graag deel te nemen aan de jaarmarkt en een standje uit te baten? Schrijf je in via: info@marktenlimburg.be of bel 0468 10 66 45.

Vanwege de werken aan het Gemeenteplein zal de jaarmarkt opgesteld worden in de Kerkstraat, Dorpsstraat en het Gemeenteplein.
 

Half december organiseert de dienst vrije tijd in samenwerking met de dienst lokale economie de Lummense kerstmarkt. 

Elke Lummense handelaar, marktkramer of vereniging kan gratis een standje opstellen op de Lummense kerstmarkt. Het gemeentebestuur zorgt voor de nodige logistiek (standplaats, stroom), animatie en promotie van dit evenement. Jullie zorgen voor de inrichting, tafels, stoelen, verlengkabels e.d. Maak gebruik van deze unieke gelegenheid om jouw handelszaak of vereniging in de kijker te zetten. 

Klik hier voor meer info over de kerstmarkt
Wil jij een kraampje of foodtruck uitbaten? Klik hier voor meer info

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox