Ontmoetingslokaal Het Open Poortje

Het Open Poortje is een ontmoetingslokaal waar iedereen welkom is tijdens de verschillende activiteiten, om te snuisteren in de tweedehandswinkel, of gewoon om een kop koffie te komen drinken en wat bij te praten.

Het Open Poortje

 Elke woensdagnamiddag tussen 14u en 17u, donderdagvoormiddag tussen 09u en 12u, elke vrijdagavond tussen 17u en 20u, en elke eerste zaterdag van de maand tussen 09u en 12u is het lokaal geopend. Op deze momenten kan je vrij binnenspringen voor een kopje koffie, een gezellige babbel, de Wablieft-krant lezen of je kan een kijkje nemen in onze tweedehandswinkel,....

Elke tweede woensdag van de maand kun je in Het Open Poortje gezellig samen met anderen een warme maaltijd eten van 12u tot 14u.  De maaltijd bestaat altijd uit soep, een hoofdgerecht en een dessert en wordt bereid door een groep enthousiaste vrijwilligers. Het kost 3,50 € per persoon. We vragen je wel om op voorhand telefonisch of via e-mail vooraf in te schrijven.

Het Open Poortje organiseert geregeld uitstappen en vormingsmomenten aan een voordelige prijs. Zo gaan we wel eens naar een toneelstuk kijken, brengen we een bezoekje aan de zoo, gaan we bowlen,.... Ook worden er allerhande vormingen en infosessies gegeven over bijvoorbeeld de voordelen van een griepvaccinatie, sociale huisvesting, het werk van een advocaat,....
 

Het Open Poortje heeft een leuke tweedehands kledingwinkel met kleding en schoenen voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Voor nieuwe stuks betaal je 2 euro, voor tweedehands spullen betaal je 1 euro en voor kinderkledij 0,50 euro per stuk.
 

Heb je interesse om onze maandelijkse activiteitenkalender te ontvangen, en zo op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen in ons ontmoetingslokaal? Stuur ons dan even mailtje of geef telefonisch een seintje, en we zorgen ervoor dat je elke maand weer opnieuw op de hoogte blijft van alle activiteiten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox