Kinderfilm

Een viertal keer per jaar zijn kinderen tussen 6 en 12 jaar vanaf 17.45 uur welkom in het G.C.O.C. Oosterhof voor een filmavond.

Om 18.00 uur start de film. Het einde is voorzien om 20.00 uur.

De toegang is gratis. 
Frisdrank en chips zijn tijdens de pauze te koop aan 1,00 euro.

Deze filmavond is een initiatief van de dienst Vrije tijd. Helpende handen worden geleverd door telkens weer een andere Lummense jeugdvereniging.

afbeelding filmavond

Puss In Boots zit deze keer aardig in nesten. De poes wordt door een groot deel van de bevolking nog wel op handen gedragen maar een grote boze wolf die eigenlijk Magere Hein voorstelt, vertelt de kat dat hij aan zijn laatste leven bezig is. Door een net iets te losbandig bestaan heeft Puss In Boots zijn andere acht levens verkwist en de wolf is er rotsvast van overtuigd dat de kat het niet lang meer zal uitzingen, zeker omdat de wetsdienaar een hoge prijs op het hoofd van Puss In Boots heeft gezet.

Het enige wat Puss In Boots nog kan redden is een magische landkaart die hem naar het Donkere Woud leidt waar hij aan een ster nog een laatste wens kan vragen, en wat kan dat in zijn geval beter zijn dan opnieuw negens levens te vragen? Gelukkig staat de poes er voor deze gevaarlijke taak niet alleen voor, want iedereen wil deze fel gezochte map, en krijgt hij de onverwachte hulp van zijn liefje Kitty Softpaws en het vreemde hondje Perro die vooral op zoek is naar vriendschap.

Fireheart

De 16-jarige Georgia woont in New York in de jaren ’20 en droomt ervan om als eerste vrouw ter wereld bij de brandweer te werken. Wanneer een mysterieuze brandstichter opduikt op Broadway, verdwijnen er plotseling brandweermannen uit de stad… Georgia’s vader is gepensioneerd brandweerman en de burgemeester van New York roept hem op om het onderzoek naar de mysterieuze verdwijningen te leiden. Georgia gaat het avontuur aan om haar vader te helpen en de stad te redden en vermomt ze zich als een jongen genaamd Joe. Samen met een groepje buitenbeentjes van de brandweer probeert ze de brandstichter te stoppen en de stad te redden. Kom jij kijken of het haar zal lukken?

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox