Zomerkriebels

Het laatste weekend van juni vindt traditioneel Zomerkriebels plaats op het Gemeenteplein. Een gevarieerd programma voor jong en oud, en dat in een gezellige sfeer. Dan vindt ook de braderie plaats, telkens van donderdag tot en met zondag.

Het laatste weekend van juni vindt op het Gemeenteplein traditioneel Zomerkriebels plaats. Na een coronapauze van twee jaar kan er op zondag 26 juni terug gefeest worden. 

Om 13u00 opent de stedelijke academie voor muziek, woord en dans afdeling Lummen en balletschool Harlekijn met een optreden. Vanaf dan kan je meezingen, dansen en feesten met Festeyn, de KetnetBand en Funky D. Afsluiten doen we met een spetterend optreden van Camille die ongetwijfeld voor 'vuurwerk' gaat zorgen!

Op zondag zijn er eet- en drankstandjes en voor de kids is er kinderanimatie. Ook vindt de braderie weer plaats van donderdag 23 juni tot en met zondag 26 juni.

Dit is een gratis evenement voor jong en oud.

Naar aanleiding van deze activiteiten zal de verkeerssituatie op het Gemeenteplein (plein en straat) en de aanpalende straten wijzigen. De volledige tekst van het politiereglement vind je hier

Parkeren doe je best op de randparkings, die zich iets buiten het centrum bevinden.

Wij excuseren ons alvast voor de eventuele overlast, maar rekenen op jullie begrip.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox