Praktische informatie
Menu's komende periode
Maandag 22/09: courgettesoep - gebraad in champignonsaus, wortelen, gratin - dessert
Dinsdag 23/09: tomatensoep - stoofvlees, erwten, puree - dessert
Donderdag 25/09: romige kippensoep - hamburger, schorseneren, aardappelschijfjes - dessert
Vrijdag 26/09: groentesoep - visstick, broccolimix, aardappelen - dessert
Maandag 29/09: dubarrysoep - blinde vink, bladspinazie in room, aardappelen - dessert
Dinsdag 30/09: SENIORENRESTAURANT: minestronesoep - Boeuf Bourguignon, stamppot van prei en wortel - dessert
Donderdag 02/10: romige kippensoep - kalfsblanquette, boontjes, pasta - dessert
Vrijdag 03/10: groentesoep - vispannetje, broccoli, puree - dessert
Maandag 06/10: champignonsoep - kalkoenfilet met bearnaisesaus en bloemkool, aardappelen - dessert
Dinsdag 07/10: knolseldersoep - vleesbrood met krieken en wortelen, puree - dessert
Donderdag 09/10: kippensoep - koninginnenhapje met halve peren/perziken, aardappelen - dessert
Vrijdag 10/10: kervelsoep - visfilet met waterzooisaus en prei/wortelstamppot - dessert
Maandag 13/10: erwtensoep - braadworst met bruine saus en prei, aardappelgratin - dessert
Dinsdag 14/10: minestronesoep - hespenrolletjes met witloof en kaassaus, aardappelen - dessert
Donderdag 16/10: wortelsoep - kalkoenpavé met pepersaus en venkel, puree - dessert
Vrijdag 17/10: tomatensoep met balletjes - vispannetjes met bonen, aardappelen - dessert
Maandag 20/10: brunoisesoep - kalfsblanquette met wortelen en erwten, gebakken aardappelen - dessert
Dinsdag 21/10: witloofsoep - gebakken pens met bruine saus en appelpartjes, puree - dessert
Donderdag 23/10: tomatensoep - schnitzel met bruine saus en spruiten - dessert
Vrijdag 24/10: champignonsoep - roodbaars met waterzooisaus en spinazie, puree - dessert
Maandag 27/10: tomatensoep - Ardeense burger met champignonsaus en spruiten - dessert
Dinsdag 28/10: groentesoep - konijnragout met pruimen en wortelpuree - dessert
Donderdag 30/10: broccolisoep - gevogeltevink in tomatensaus met snijbonen, aardappelwedges - dessert
Vrijdag 31/10: preisoep - schartong met Nieuwpoortse saus en boerenkoolstoemp - dessert