Wat is er te doen?

In lokaal dienstencentrum ‘t Klavertje valt altijd wel iets te beleven. Zo kan je er terecht voor ontmoeting & ontspanning, informatie, vormende activiteiten, dienstverlening (o.a. warme maaltijden, gezondheidsmomenten,...), vrijwilligerswerk. Kom gerust eens binnen om een kijkje te nemen!

Je kan in 't Klavertje terecht voor een warme middagmaaltijd op dinsdag en donderdag. Voor meer informatie klik hieronder.

Elke laatste dinsdag van de maand organiseren we een seniorenrestaurant in GCOC Oosterhof. Kom gezellig samen met anderen een lekker middagmaal eten. Voor €6 krijg je een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voorgeschoteld. Bij speciale gelegenheden kan het menu €7 kosten, hiervoor krijg je dan wel een speciaal feestmenu. Reserveren en betalen op voorhand is verplicht.

Er worden in het 't Klavertje verschillende cursussen georganiseerd. Om op de hoogte te blijven van de startdata van de verschillende cursussen verwijzen we je graag naar onze nieuwsbrief. Je kan deze nieuwsbrief aanvragen via lokaaldienstencentrum@lummen.be of bekijken via de link hieronder.

Spring op maandag van 9u30 tot 11u30 vrijblijvend binnen in 't Klavertje. Onze computerspecialist helpt je graag verder met vragen over programma's, je computer, je tablet, je smartphone,... Vergeet zeker niet je computer, tablet of smartphone mee te brengen. 

Elke dinsdag en donderdag van 13u30 tot 17u wordt er kaart gespeeld in 't Klavertje. Kom gerust een kaartje meeleggen!

Op vrijdag van 14 tot 16u kan je in 't Klavertje een potje rummikub komen spelen. 

Elke donderdagnamiddag van 14 tot 16u worden er in 't Klavertje de mooiste creaties gemaakt onder leiding van een enthousiaste vrijwilliger.

Elke donderdagnamiddag om 14u vertrekt er een gezondheidswandeling onder leiding van Willy Masselin. Voor het vertrekpunt van deze week kan je contact opnemen met Willy op het nummer 013/521563.

Elke eerste vrijdag van de maand kan je je algemene gezondheid laten checken in 't Klavertje.

Naast deze regelmatig terugkerende activiteiten worden er ook regelmatig kiennamiddagen, thema-activiteiten, activiteiten in samenwerking met de Seniorenadviesraad,... georganiseerd. Voor de actuele activiteiten en data verwijzen we je graag door naar onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox