Gemeentelijke LED-borden

Wil je graag jouw activiteit promoten op onze infoborden? Vul dan dit formulier in.

Langs de verschillende invalswegen naar Lummen staan LED-borden opgesteld waarop heel wat gemeentelijk informatie verschijnt. Verenigingen die aangesloten zijn bij een gemeentelijke adviesraad kunnen zelf ook een aanvraag indienen om een eigen activiteit op deze borden te laten verschijnen.

 

Verenigingen die aangesloten zijn bij een gemeentelijke adviesraad kunnen via dit formulier een aanvraag doen om een activiteit te plaatsen op de LED-borden.  Aanvragen moeten steeds ten vroegste 2 maanden en ten laatste 14 dagen voor de activiteit ingediend worden.

Meer informatie over de voorwaarden is terug te vinden in het reglement op het gebruik van de digitale infoborden.

Enkel verenigingen die zijn aangesloten bij een gemeentelijke adviesraad kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om activiteiten door te geven. Geef hier aan bij welke gemeentelijke adviesraad jouw vereniging is aangesloten. Als jouw vereniging niet is aangesloten bij een gemeentelijke adviesraad, kan je helaas geen gebruik maken van deze mogelijkheid.
Boodschap
Upload hier de affiche van je activiteit. Let op: De affiche dient horizontaal aangeleverd te worden met de gewenste afmetingen: 1200 x 630px met minimum resolutie: 96 dpi. Deze afmetingen hebben dezelfde afmetingen als een omslagfoto op Facebook.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox