Op zoek naar kampioenen en meer!

Naar jaarlijkse gewoonte zetten we de Lummense sportieve kampioenen in de bloemetjes tijdens de kampioenenviering.

Op vrijdag 29 januari 2021 organiseren de sportdienst en de sportraad de jaarlijkse kampioenenviering. Hoewel veel sportcompetities door de coronacrisis niet afgewerkt zijn, houden we er ons aan om alle sportkampioenen in te bloemetjes te zetten en willen we zelfs iets extra doen voor sportievelingen en sportclubs die creatief aan het sporten gebleven zijn.

Kampioenen
Alle ploegen en individuele sporters die in 2020 een kampioenstitel behaald hebben komen in aanmerking. Heb jij of jouw ploeg een titel behaald? Stel je dan kandidaat bij de sportdienst.

Sporttrofeeën
Er wordt een trofee uitgereikt voor:

  • g-sporter van het jaar
  • sportverdienste
  • sportman en sportvrouw van het jaar
  • beloftevolle jongere
  • sportploeg van het jaar

Ken jij iemand met een unieke sportieve prestatie die in aanmerking komt voor een trofee? Bezorg je nominatie dan aan de sportdienst.

#blijf sporten (Nieuw!)
Blijven sporten tijdens de Coronacrisis was niet vanzelfsprekend, maar toch zijn veel sportievelingen en sportclubs hier op een creatieve manier in geslaagd. Heb jij als individuele sporter jezelf overtroffen tijdens de Coronacrisis? Ken je iemand die in deze periode een unieke sportieve prestatie geleverd heeft? Stel jezelf of hem/haar kandidaat en wordt ambassadeur #blijfsporten

Heeft jouw ploeg of club alternatieve trainingen, digitale oefeningen, creatieve challenges of iets anders corona-proof aangeboden? Laat het ons weten, want ook sportclubs met dergelijke creatieve inzet willen we graag belonen!

Alle gevraagd gegevens kunnen via het inschrijfformulier bezorgd worden aan de sportdienst, vóór 1 januari 2021.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox