Jaaroverzicht culturele voorstellingen

Lummen tovert een lach op jouw gezicht!

 

Ben jij het beu om thuis te zitten? Mis je de kleine geluksmomentjes van voor de lockdown? Dan heeft GCOC Oosterhof mooie vooruitzichten voor jou! In 2022 nodigt de gemeente jou namelijk uit om te komen genieten van haar eerste culturele aanbod: comedy, theater en magie. Zing samen met je kinderen mee met Kaatje, lach je zorgen weg met Jens Dendoncker en ontsnap aan de realiteit met goochelaar Nicholas. Meer informatie over data en inhoud van de voorstellingen vind je alvast in onderstaande pagina's of in de UIT-agenda. Uitleg over de ticketverkoop volgt later. Houd dus zeker de website en sociale mediakanalen van de gemeente in het oog!

Afbeelding Kaatje

Programma 2022

Bron: vrt (ketnet)
Kaatje, Viktor en Kamiel

Ketnet Junior komt naar de gemeente Lummen toe met een splinternieuwe show vol muziek en spel: De Kaatjes grote iedereen-kan-iets-show.

Iedereen heeft wel ergens een talent zitten. In een broekzak of een boekentas, koekjestrommel of voorraadkast, in een koffer of een koffiekan, in een tuinhuis, boomhut, bezemhok, in een warm hart of in het achterhoofd. En dat moet er nu uit... want iedereen kan iets!

Samen met drie muzikanten gaan Kaatje, Kamiel en Viktor liedjes zingen, gevaarlijke knuffels bedwingen, schudden met je weet wel wat, moppen tappen van het vat, plaatjes draaien, baai baai koeienvlaaien, schuddebollen, schuddebuiken, teentje kriebelen, poepje ruiken, sierlijk balletten en retteketetten, uitmunten in stunten, haasje-overen, lachen op gezichten toveren en jonge en oudere harten veroveren (Bron: Ketnet).

Praktische informatie:

Bron: Nicholas Arnst
In alle eerlijkheid

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Echt’, komt goochelaar Nicholas Arnst met een volledig nieuwe voorstelling, getiteld ‘In alle eerlijkheid’, naar de gemeente Lummen.

Het wordt een voorstelling waarin hij af en toe een tip van de sluier licht, ja zelfs uitlegt hoe hij je om de tuin leidt, om je dan alsnog met verstomming te slaan. Verbazingwekkende acts waarvoor u niet alleen geen verklaring heeft, maar waarvan u rotsvast overtuigd bent dat er helemaal geen verklaring voor kan bestaan. Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems, gewoon puur Nicholas: groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn vak (Bron: Postbus 11).

Praktische informatie:

 • Categorie: goochelshow
 • Datum: 28 april 2022
 • Avondvoorstelling
 • Prijs per ticket: 25 euro. Naar aanleiding van de geldende maatregelen met betrekking tot corona kunnen de tickets nog niet te koop worden aangeboden.
 • Locatie: GCOC Oosterhof
Jens Dendoncker & Friends
UITGESTELD NAAR NAJAAR 2022!

Optreden Jens Dendoncker wordt uitgesteld naar het najaar van 2022! Tickethouders worden persoonlijk verwittigd.

Jens Dendoncker komt naar Lummen en neemt zijn vrienden mee! Ontmoet Jens & Friends en jouw avond kan niet meer stuk!

Jens Dendoncker hoeven we niet meer voor te stellen. Deze publiekslieveling met hoge aaibaarheidsfactor staat gekend om zijn ijzersterk spel. Hij won de belangrijkste comedy wedstrijden in België en Nederland en zijn eerste solo voorstelling BANG VAN DENDONCKER speelde hij 150 keer voor grotendeels uitverkochte zalen. Ondertussen werkt Jens aan een nieuwe comedy show, je mag een heerlijke mix verwachten van oud en nieuw materiaal! Op deze avond is hij de gastheer en brengt enkele top comedians mee

Vincent Voeten is opgegroeid in Gierle en is in het dagelijks leven een politie inspecteur. Hij won de grootste stand up wedstrijd van Nederland; de Comedy talent Award. Hij ontwikkelde een eigen stijl die getypeerd wordt door zwartgallige humor, absurde oneliners en een gortdroge stijl!

Sociale en spirituele beschouwingen vlotjes gekoppeld aan alledaagse gebeurtenissen en observaties. Luchtige zaken maar evengoed maatschappelijke thema's. Thomas Smith is één van de beste stand uppers van de lage landen en een wervelende energie, relevant, een standpunt, diepgang en top stand up comedy. Hij zal ongetwijfeld wat nieuw materiaal try outen   

Wat als je als waanzinnig getalenteerde comedian ook nog eens een top notch televisiemaker blijkt te zijn? Dan maak je zoals Seppe Toremans eerst 2 Emmy Award winnende televisieprogramma's (Hoe zal ik het zeggen en Wat Als?) om je dan opnieuw te focussen op het podium. Want het mag dan wel heerlijk toeven zijn in de schaduw van de Vlaamse comedy scene, er gaat niks boven een plek in de spotlights. Er is nogal wat in de wereld om boos van te worden. Wat doe je daartegen? Wat is het antigif? Of is het gewoon... met al die dingen lachen? Daar wil Seppe graag achter komen, samen met zijn publiek.  

Praktische informatie:

 • Categorie: comedy
  • Datum: 18 november 2021 NAJAAR 2022 - DATUM DIENT NOG BEPAALD TE WORDEN IN SAMENSPRAAK MET MANAGEMENT
 • Avondvoorstelling
 • Prijs per ticket: 15 euro/3 euro kansenpas van UiTpas. Bestellen kan via onderstaande link.
 • UiTpas: omruilvoordeel 10 punten = 5 euro korting.
 • Locatie: GCOC Oosterhof

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox