Jaaroverzicht culturele voorstellingen

Lummen tovert een lach op jouw gezicht!

 

Ben jij het beu om thuis te zitten? Mis je de kleine geluksmomentjes van voor de lockdown? Dan heeft GCOC Oosterhof mooie vooruitzichten voor jou! In 2022 nodigt de gemeente jou namelijk uit om te komen genieten van haar eerste culturele aanbod: comedy, theater en magie. Zing samen met je kinderen mee met Kaatje, lach je zorgen weg met Jens Dendoncker en ontsnap aan de realiteit met goochelaar Nicholas. Meer informatie over data en inhoud van de voorstellingen vind je alvast in onderstaande pagina's of in de UIT-agenda. Uitleg over de ticketverkoop volgt later. Houd dus zeker de website en sociale mediakanalen van de gemeente in het oog!

Afbeelding Kaatje

Programma 2022

Bron: Nicholas Arnst
In alle eerlijkheid

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Echt’, komt goochelaar Nicholas Arnst met een volledig nieuwe voorstelling, getiteld ‘In alle eerlijkheid’, naar de gemeente Lummen.

Het wordt een voorstelling waarin hij af en toe een tip van de sluier licht, ja zelfs uitlegt hoe hij je om de tuin leidt, om je dan alsnog met verstomming te slaan. Verbazingwekkende acts waarvoor u niet alleen geen verklaring heeft, maar waarvan u rotsvast overtuigd bent dat er helemaal geen verklaring voor kan bestaan. Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems, gewoon puur Nicholas: groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn vak (Bron: Postbus 11).

Praktische informatie:

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox