Blokken voor de herexamens in het Blokhof (GCOC Oosterhof)

Zoek je nog een rustige plek om te studeren tijdens de herexamens? Of is het lastig om je te concentreren met al die afleiding thuis of op kot? Studeren kan vanaf nu terug in GCOC Oosterhof. De bib is door de opgelegde maatregelen met betrekking tot Covid-19 te klein, daarom wordt Blokbib dus Blokhof.

Vanaf maandag 17 augustus 2020 tot en met vrijdag 11 september 2020 kunnen studenten terug studeren in GCOC Oosterhof. Wij stellen een zaal ter beschikking zodat er voldoende ruimte kan voorzien worden tussen de verschillende tafels. Wij voorzien stoelen, tafels, WIFI en water. Het aantal plaatsen is beperkt, reserveren vooraf is dus noodzakelijk.  

Hoe doe je dit? Surf naar http://reservaties.lummen.be. Registreer je of log in via een reeds bestaande account. Kies als activiteit: Blokhof en klik de data aan voor welke je een plaatsje wenst te reserveren. Lukt dit niet of wens je meer info? Contacteer dan de dienst vrije tijd op 013 390 515 of vrijetijd@lummen.be.

Studeren kan op elke werkdag van 8 tot 20 uur. Een aantal dagen is het einduur vervroegd omwille van de bezetting van de zalen in het Oosterhof. Hou dit dus zeker in het oog als je je inschrijft, daar staat altijd het juiste einduur genoteerd.

Wij wensen jullie alvast veel succes met de herexamens!

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox