De bibliotheek voorziet een afhaalservice tijdens sluitingsperiode

De bibliotheek voorziet een afhaalservice tijdens sluitingsperiode.

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, is de bibliotheek (voorlopig) gesloten tot en met 5 april [UPDATE 17/3/2020]. Lees hier wat dit concreet betekent voor je uitleningen.

Check regelmatig de informatie op deze website en andere communicatiekanalen van de gemeente Lummen (facebook, website gemeente) voor update.

 
Uitleningen
Je kan tijdens de sluitingsperiode niets zelf komen lenen.
Wil je materialen terugbrengen? Dat kan via onze inleverschuif (24/7).
Maak je geen zorgen over de leentermijn: de bibliotheek heeft de terugbrengdatum van de geleende materialen tijdig aangepast naar 14 april. Deze aanpassing telt niet mee als een verlenging. Je kunt je leentermijn nakijken via Mijn Bibliotheek.
Van materialen waarvan de inleverdatum al overschreden werd, zal de boete pas verder oplopen vanaf dinsdag 14 april.
De bibliotheek van Lummen biedt de mogelijkheid om boeken te bestellen van thuis uit en af te halen aan de toegangsdeur van de bibliotheek. Een bibliotheekmedewerker zal je contacteren voor verdere afspraken. Boeken bestellen kan je met volgend BESTELFORMULIER.
Inwoners uit Lummen die dat wensen, kunnen de boeken ook thuis laten bezorgen.

Heb je vragen?
De bibliotheek blijft telefonisch bereikbaar op het nummer 013 390 480 en via bibliotheek@lummen.be.

Extra fundels in de Fundelapp!
Wanneer je lid bent van de bibliotheek van Lummen kan je van thuis uit gratis digitale prentenboeken en boekjes voor beginnende lezers (AVI-boekjes) met animatiefilmpjes, educatieve spelletjes en oefeningen uitlenen? Op een kindvriendelijke en speelse manier stimuleert Fundels Prentenboeken de taalontwikkeling van kinderen van 3 tot 7 jaar. Lees er hier meer over.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox