Tijdelijke sluiting lokaal dienstencentrum in strijd tegen coronavirus

In verdere strijd tegen het Coronavirus besliste de Vlaamse regering om alle lokale dienstencentra tijdelijk te sluiten. Deze regeling geldt voorlopig t.e.m. maandag 13 april. Ook ons lokaal dienstencentrum 't Klavertje zal tot die datum gesloten zijn.

De eerste focus ligt op het beschermen van mensen die de grootste risico’s lopen. Vooral ouderen vallen onder deze groep en de lokale dienstencentra organiseren activiteiten voor ouderen waarvoor de gevolgen van een besmetting ernstig kunnen zijn. Daarom neemt de Vlaamse overheid extra maatregelen, waaronder dus het tijdelijk sluiten van alle lokale dienstencentra.

Alle lessen en activiteiten van het lokaal  dienstencentrum gaan voorlopig niet door. Ook het buurtrestaurant in Meldert dat normaal gezien morgen zou plaatsvinden, wordt uitgesteld tot een latere datum.

Het lokaal dienstencentrum blijft tijdens de sluitingsperiode wel bereikbaar per telefoon en mail. Voor alle info en met specifieke vragen met betrekking tot dienstverlening kan je steeds terecht bij de coördinator of op op de thuiszorgdienst:

Meer info met betrekking tot het coronavirus vind je op: www.info-coronavirus.be

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox