Voetbal op het Gemeenteplein

Kom naar het Gemeenteplein en supporter onze Rode Duivels de finale in! 

Voetbalsupporters op Gemeenteplein - foto

Zo lang onze Rode Duivels blijven winnen, kan je elke duivelse wedstrijd meebeleven op een groot scherm op het Gemeenteplein, en dit dankzij het gemeentebestuur van Lummen en horecazaken 't Hukske, Hanasaki, Dozie's Pub en Aad Bels. Kom dus allemaal naar het Gemeenteplein en supporter onze Rode Duivels de finale in! 

Net als tijdens het WK van 2018 werd er tijdens het EK van 2020 een groot scherm voorzien. Het coronavirus heeft er spijtig genoeg anders over beslist.

Het EK zou in eerste instantie plaatsvinden van 12 juni tot en met 12 juli 2020, maar is nu verplaatst naar de periode van 11 juni tot en met 11 juli 2021. Het is de bedoeling dat, net zoals dat in 2020 het plan was, het toernooi in twaalf stadions en evenveel landen gespeeld wordt. Nog nooit waren zoveel landen gastheer. De openingswedstrijd is gepland in Rome, de finale in Londen.

 

Tijdens de wedstrijden zal de verkeerssituatie op het Gemeenteplein (plein en straat) gewijzigd zijn. De volledige tekst van het politiereglement vind je hier.

Parkeren doe je best op de randparkings, die zich iets buiten het centrum bevinden.

Wij excuseren ons alvast voor de eventuele overlast, maar rekenen op jullie begrip.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox