Infomarkt verbindingsriool St.-Sebastiaansstraat

Door nv Aquafin werd bij de minister een aanvraag tot ministerieel besluit ingediend houdende de verklaring van openbaar nut voor het aanleggen/renoveren en exploiteren van een Verbindingsriool St.- Sebastiaanstraat te Lummen

Op vraag van de minister maakt de betrokken gemeente de aanvraag momenteel openbaar. Het openbaar onderzoek loopt van 6 augustus 2018 tot en met 4 september 2018. In de Sint-Lutgardisstraat en de Sint-Sebastiaanstraat ligt aan weerszijden van de rijweg een grachtenstelsel voor de afvoer van het gemengd afvalwater. Ter hoogte van de bebouwingen is dit grachtstelsel ingebuisd. Met de uitvoering van dit project wordt de huishoudelijke vuilvracht van het noordelijk deel van Lummen gesaneerd. Er wordt een gescheiden rioleringsstelsel voorzien langs het projecttracé. Het regenwater wordt in dit project afgevoerd via een stelsel van nieuwe RWA-leidingen, grachten en te renoveren grachtinbuizingen, naar de Helderbeek de Gele gracht en de Zwartebeek. Tevens zal een pompstation worden voorzien.

Er wordt een infomarkt gehouden op dinsdag 21 augustus 2018 doorlopend van 17u30 tot 20u30 in de kantine van voetbalclub KV Gestel (Gestelstraat 13, 3560 Lummen).

De aanvraag kan tot de sluiting van het openbaar onderzoek worden ingekeken bij het gemeentebestuur. Eventuele opmerkingen en bezwaren kunnen tijdens deze periode ingediend worden bij het college van burgemeester en schepenen, Gemeenteplein 13 te 3560 Lummen. 

Bekijk alle nieuwsberichten

Administratief centrum

Telefoon
013 390 590

Openingsuren en sluitingsdagen

(01/07/2019 tot en met 31/08/2019)
Openingsuren
1 jul 2019 tot 31 aug 2019
ma
-
di
-
wo
-
do
-
vr
-
Openingsuren
ma
-
di
-
wo
-
-
do
-
-
vr
-
-
Checking status
Checking status
Sluitingsdagen

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox