Waar?

Het vaccinatiecentrum Wat17 werd een tijdje geleden gesloten. Vanaf heden zal er gevaccineerd worden TheMax, Marktplein 7, 3550 Heusden-Zolder. Hier kunnen Lummenaren terecht voor hun derde prik. 

Hoe kan je het nieuwe vaccinatiecentrum in The Max bereiken?

Lummen en Heusden-Zolder slaan voor de volgende vaccinatiecampagne opnieuw de handen voor de organisatie van de boosterprik. Het vaccinatiecentrum verhuist van WATT 17 naar het voormalige gebouw van Centrum Duurzaam Bouwen, ondertussen gekend als TheMax.

Het nieuwe vaccinatiecentrum ligt dus nog steeds op het mijnterrein van Heusden-Zolder en dat is een groot voordeel. De mijnsite is ondertussen gekend door inwoners van beide gemeenten, parkeergelegenheid en bereikbaarheid zijn er optimaal. Bovendien is TheMax beschikbaar voor een mogelijke langere periode. Op die manier kan het vaccinatiecentrum snel schakelen en makkelijk inspelen op mogelijke uitbreiding van prikmomenten.

Beide besturen rekenen opnieuw op de verantwoordelijkheid van hun inwoners en streven naar een maximale vaccinatiegraad. Allemaal samen tegen corona!

Info: Callcenter vaccinatiecentrum – 011 80 80 33

 

Zin om met de fiets naar het vaccinatiecentrum te gaan? Via het fietsroutenetwerk fiets je langs mooie plekjes. Hieronder vind je welke knooppunten je kan volgen vanuit de verschillende hoeken in Lummen. Aan het vaccinatiecentrum is bovendien een ruime fietsenparking voorzien.

Inwoners van Lummen kunnen lijn 92 (Diest - Heusden) nemen naar 'Heusden kerk' of 'Heusden Berkenbos' en daar overstappen op lijn 22 of 23 naar 'Zolder pleintje'.

Deze bushalte ligt op wandelafstand (150 m) van het vaccinatiecentrum.

Plan

GPS-adres: Schachtplein

  • Via de autosnelweg: neem afrit 27 Zolder Circuit en volg de bewegwijzering naar het vaccinatiecentrum.
  • Via de Genenbosstraat (brug open vanaf midden maart), via de Kanaalweg en Brugstraat en volg de bewegwijzering naar het vaccinatiecentrum.

Er is een ruime gratis parking op het Schachtplein (420 plaatsen).

Voor minder mobiele personen (personen met een beperking, ouderen of mensen die minder goed te been zijn) zijn er parkeerplaatsen voorzien vlak bij de ingang van het vaccinatiecentrum. 

GPS-adres: Marktplein

Ben je 65+ en kan je geen gebruikmaken van eigen vervoer of het openbaar vervoer? Dan kan je gebruikmaken van de vervoerservice van lokaal dienstencentrum 't Klavertje.

Contact: 013 390 605 - lummenhelpt@lummen.be

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox