Digitale uitnodiging COVID-19 vaccin

Ontdek hier hoe je je digitale uitnodiging via Mijn Burgerprofiel kan ontdekken.

Digitale uitnodiging COVID-19 vaccin Mijn Burgerprofiel

"Mijn Burgerprofiel" is overzichtelijk en maakt al je overheidsadministratie makkelijker. Op dit digitaal platform kan je alle documenten, attesten brieven en zelfs de status van je dossiers bij de overheid, terug vinden op één veilige plaats. Veel persoonsgegevens zijn verspreid over verschillende overheidsdiensten. Denk maar aan je Groeipakket, een attest van gezinssamenstelling, je omgevingsdossier of de oproepingsbrief voor je COVID-19-vaccinatie. 'Mijn Burgerprofiel' brengt ze samen. Als je eenmaal bent aangemeld, kan je je gegevens bij alle overheden digitaal raadplegen. Vandaag is het nog een groeiend platform. Hou er rekening mee dat je nog niet alles zal vinden. Sommige overheidsdiensten zijn nog volop bezig met aanvullen van de informatie.

Digitale uitnodiging COVID-19 vaccin

Wist je dat je een digitale uitnodiging voor je vaccinatie kan ontvangen? Activeer in Mijn Burgerprofiel je e-box. Als het vaccinatiecentrum je nu een uitnodiging stuurt, krijg je daar onmiddellijk een e-mail van en hoef je niet te wachten op de uitnodiging per brief. De digitale uitnodiging is dus wat sneller dan via de post. Via de online uitnodiging kan je dan je afspraak bevestigen of verplaatsen.

Hoe werkt Mijn Burgerprofiel?

Surf naar https://burgerprofiel.vlaanderen.be/ en meld je aan.

Je kan je op verschillende manieren aanmelden:

  • met je eID
  • via de Itsme®-app
  • via de mobiele app van de overheid
  • via sms

Ontdek in deze video hoe je in Mijn Burgerprofiel kan aanmelden, je e-box kan activeren, meldingen kan instellen en meer.

Voor meer info surf naar: https://www.vlaanderen.be/uw-overheid/mijn-burgerprofiel of bel naar het gratis informatienummer van de Vlaamse overheid: 1700.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox