Sint Drive Thru

Locatie
Gemeenteplein
3560 Lummen
,
Datum
zondag 29 november 2020
Uren
-
Organiser
Kiwanis Lummen Quadrivio
Prijs
€ 0,00
Prijsomschrijving

Basistarief: 0,00 €

SINT DRIVE-THRU – Zondag 29 november van 11 uur tot 16 uur

De Sint komt dit jaar graag weer naar de Gemeente Lummen om alle brave kinderen te ontmoeten maar uiteraard op een veilige manier.

Op zondag 29 november 2020 verwelkomen Kiwanis Quadrivio Lummen in samenwerking met de Gemeente Lummen, de Sint op het Gemeenteplein van Lummen.
Tussen 11 uur en 16 uur organiseren we een “drive thru” langs de kiosk op het Gemeenteplein. De Sint zal vanuit de kiosk de kinderen toespreken en hen verrassen met iets lekkers!

Om alles veilig en vlot te verlopen vragen we je om vooraf in te schrijven via www.kiwanislummen.be of via deze link (https://sintinlummen2020.fikket.com/) (Je hoeft niet het aantal kinderen in te schrijven, maar wel enkel de wagen. We willen ongeveer weten hoeveel wagens we mogen verwachten, met andere woorden 1 wagen = 1 inschrijving)
Je ontvangt dan een entreebewijs met je gekozen tijdsvak.
Zonder entreebewijs zal er helaas geen toegang mogelijk zijn.

Toegang Gemeenteplein zal via de Dorpsstraat plaatsvinden. Volg duidelijk de signalisatie van de stewards, dit om een vlotte doorstroom te kunnen realiseren en respecteer ten allen tijde de geldende corona maatregelen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox