Luminigolf

Locatie


Datum
maandag 01 augustus 2022 tot zaterdag 01 oktober 2022
Uren
Organiser
Gemeentebestuur Lummen
Prijs
10
Prijsomschrijving

Basistarief: 10 euro

Luminigolf: verken Lummen op een ludieke manier en huur een minigolfset in verschillende Lummense horecazaken.
Zin om Lummen-centrum op een leuke manier te ontdekken? Dan hebben we goed nieuws! De dienst vrije tijd werkte, samen met de Raad voor Toerisme “Luminigolf” uit, een spel voor jong en oud. Via een uitgestippeld parcours van ongeveer 3,3 km speel je met vrienden en familie een leuk spelletje Luminigolf!
Een Luminigolf-set en handleiding zijn af te halen in de uitleenpunten: Dozie’s Pub (Gemeenteplein 17), Café ‘t Hukske (Gemeenteplein 21), Cafetaria Sportcomplex Vijfsprong (Sportweg), TC Café Dubbel Gemengd (Sportweg 10). Best informeer je bij deze horecazaken of reserveren mogelijk is.

De huurprijs van één set bedraagt 10 euro. In ruil voor dit golfset overhandig je als waarborg je identiteitskaart . In een handige tas op wielen vind je de hindernissen om de holes te maken, 2 sticks, 1 kinderstick en 3 balletjes. Samen met het Luminigolf-set krijg je een handleiding met alle informatie: reglement, parcours, stopplaatsen voor het opstellen van de holes en toeristische informatie.
Volg het parcours, zet op de voorgestelde plaatsen de hindernissen en holes uit, speel met heel het gezelschap het Luminigolf-spel, verzamel alle materialen en ga weer verder. Vergeet niet te genieten van een drankje en een hapje bij de Lummense horecazaken en draag de olympische gedachten hoog in het vaandel.
Plezier verzekerd!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Type evenement

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox