Lumenneke For Life

Lummen for Life staat al een paar jaar bekend als een heus volksfeest met enkele unieke sportieve belevenissen voor en door Lummenaren. In het kader van de warmste week werd zo de laatste jaren telkens een mooie som ingezameld en verdeeld onder Lummense goede doelen.

De warmste avond van Lummen kan deze keer echter niet plaatsvinden. Dit jaar is er geen urban mountainbike of run, geen binnenspeeltuin en zeker geen feesttent. Het Coronavirus laat ons in de kou staan.

Niet getreurd! De organisatie doet beroep op het Lumenneke en daagt jullie uit om mee te doen aan de Lumenneke For Life Challenge. Ga de uitdaging aan, trek je wandel- of loopschoenen aan, neem je fiets of mountainbike en maak er samen met het Lumenneke toch een warme periode van!

SCHRIJF HIER IN

Het Lumenneke plaatste 10 sociale media fotokaders op unieke plekjes in Lummen. Ga wandelen, lopen, fietsen of mountainbiken en ga op zoek naar het Lumenneke. Neem een foto in de fotokaders en bezorg je foto’s via lumenneke@lummen.be of deel deze op sociale media met #LumennekeForLifeChallenge. Op de fotokaders vind je trouwens een QR-code die je rechtstreeks op de facebookpagina van het Lumenneke brengt.

Kan jij alle Lumennekes vinden?

Voor de inschrijvingsprijs van 10 euro krijgen alle deelnemers een unieke muts of buff van het Lumenneke om zich warm te houden tijdens de challenge. Bij inschrijving kan je kiezen tussen een (kinder)muts of een buff. Uiteraard is het de bedoeling dat je deze draagt tijdens de zoektochten en zichtbaar zijn op de foto’s.

De muts en buff van het Lumenneke zijn het symbool van deze campagne en de opbrengst gaat naar deze goede doelen: Medora Belgium, Sint-Vincentius Lummen, Het Open Poortje, Sint-Ferdinand Lummen en Avali.

Lumenneke for Life Challenge verlengt

De uitdaging start op vrijdag 27 november, de avond dat Lummen for Life normaal zou plaatsvinden. Je kan nog foto’s insturen tot en met zondag 10 januari. 

Inschrijven kan nu al via deze pagina!

Alle ingezonden foto's kunnen worden gebruikt voor de communicatie op sociale media van Gemeente Lummen. 

www.facebook.com/Lumenneke
lumenneke@lummen.be  

Om in te schrijven en je muts/buff te bestellen klik je hier.

Bij inschrijving kies je een (kinder)muts of buff en kan je online betalen. De deelnameprijs voor de Lumenneke For Life Challenge bedraagt 10 euro. Bij inschrijving ontvang je een ticket in je mailbox waarmee je de (kinder)muts of buff kan afhalen aan het onthaal van het Administratief Centrum.

Ben je niet vertrouwd met het online gebeuren? Je kan ook gewoon een (kinder)muts of buff aankopen aan het onthaal van het Administratief Centrum en ter plaatse betalen. Je ontvangt dan ook een kaart van Lummen waarop de locaties van de sociale media fotokaders zichtbaar zijn. Wie weet ontdek je zo wel een plekje in Lummen waar je nog nooit geweest bent.

Het Lumenneke heeft nog een extra uitdaging voor alle deelnemers. Als de Lummenaren erin slagen om 2500 unieke foto’s (met muts of buff aan) in te zenden, doet het Lumenneke nog een mooie extra gift van 5000 euro voor het goede doel.

De inzendingen kunnen gebeuren via mail, QR-code, via de FB pagina van het Lumenneke of via #LumennekeForLifeChallenge. Hou de teller in het oog op de facebookpagina van het Lumenneke en ga samen met alle Lummenaren deze uitdaging aan!

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox