Gratis filmavond, exclusief voor kinderen! - 13 oktober 2017

Filmavond
Breng je kinderen op vrijdag 13 oktober 2017 naar de film ‘Sing’ in het G.C.O.C Oosterhof. Ze zijn welkom vanaf 17.45 uur. De toegang is gratis! Om 18.00 uur start de film. Het einde is voorzien om 19.45 uur. Frisdrank en chips zijn tijdens de pauze te koop aan 1,00 euro. Deze filmavond is een initiatief van de dienst vrije tijd i.s.m. Plussers Jongeren Lummen. 
 
Sing 
Buster Moon is een stijlvolle koala die de leiding heeft over een groots theater dat in vergetelheid raakt. Buster, een eeuwige optimist die soms wel humeurig is, houdt zielsveel van zijn theater en zal er dan ook alles aan doen om het te behouden. Om te vermijden dat zijn droom en ambities verloren gaan, grijpt hij de allerlaatste kans die nog rest door een grootse zangcompetitie te produceren.
Vijf kandidaten worden geselecteerd voor deze uitdaging: een muis die even charmant als oneerlijk is, een verlegen tienerolifant met enorme podiumangst, een overwerkte moeder van een nest van 25 biggetjes, een jonge gangstergorilla die niets liever wilt dan zich los te maken van zijn criminele familie, en een punk-rock stekelvarken dat worstelt om haar verwaande vriendje achter zich te laten en solo te gaan. Allen hopen ze op het podium van Buster de kans te krijgen hun leven voorgoed te veranderen.

Dienst Vrije tijd
Dr. Vanderhoeydonckstraat 56, 3560 Lummen
T 013 390 515
E vrijetijd@lummen.be